Leden Nut en Genoegen draaien goed mee op Oneto te Enschede.

 Op de in grootte 3de tentoonstelling van Nederland, de Oneto in Enschede, hebben de leden van Nut en Genoegen laten zien dat ze met hun dieren goed mee kunnen doen.
In de jeugdklasse deed Janita Smelt opnieuw goede zaken, haar oude doffer behaalde opnieuw het predikaat U en de keurmeester had het dier graag in de seniorenklasse gezien, dan was de doffer de mooiste van de show geworden bij de oorspronkelijke duiven.
Dat werd nu een crème-ino van jan Pijffers met als 2de een Grijze doffer van Koos Prins die met maar liefst 7 x F de dip van Borne geheel te boven was.
Bij Jasper Smelt was het tegenovergestelde het geval, zijn dieren behaalden over het algemeen wat lagere predikaten dan in Borne.
Rick Prinsen had bij de Chabo ook enkele fraaie dieren, maar kwam net tekort voor de mooiste in het ras.
Albert Berkhof behaalde met zijn sierduiven ook goede resultaten, hij was met maar liefst 3 rassen aanwezig.Om voor de verenigingsprijs in aanmerking te komen, moesten er 25 dieren van tenminste 5 fokkers aangewezen worden.
Het resultaat hiervan wordt later bekend gemaakt, maar het behaalde gemiddelde is zeker niet slecht, dus dat blijft nog even spannend.

Alle resultaten op rij:

Rick Prinsen
 
2 x F
7 x ZG
4 x G

Janita Smelt
 1 x U
1 x F
4 x ZG

Jasper Smelt
3 x F
2 x ZG
6 x G
Koos Prins 7 x F 4 x ZG
Albert Berkhof
 
4 x F
10 x ZG