Jeugdleden van Nut en Genoegen naar Landelijke Jeugdshow te Laren.


6 jeugdleden van Nut en Genoegen hebben op 15 september meegedaan aan de landelijke jeugdshowin Laren (Gld) Zo'n 750 dieren van jeugdleden uit het hele land werden ingeschreven.
In de categorie had Rik Velten enkele Kuifeenden ingeschreven die een G en een ZG behaalden. Zijn zus Yvonne had 5 Carolina eenden ingeschreven en zij behaalden 2 x O, 2 x G en 1 x ZG.
Yvonne's Diamantduiven deden hed met 3 x ZG iets beter, maar kleine broer Justin was ze allemaal te snel af met een F en dat werd ook de mooiste siervogel van de show.
Justin, van harte gefeliciteerd!! De Lachduivenvan Janita Smelt waren nog niet helemaal klaar om te winnen en zij behaalde 1 x O, 3 x ZG en 1 x F.
Henk-Jan Scherphof had 5 grote Welsumers meegenomen en behaalde 1 x O, 1 x G en 3 x ZG en kreeg ookde prijs voor de fraaiste Welsumer.
Rik Velten was ook bij de hoenders vertegenwoordigd met 2 groteWyandotte's, Beiden behaalden een G. Gerko van Hout had 8 zwarte Hollnadse krielen in de kooien gezeten werd beloond met 4 x ZG, 3 x G en 1 x V. Ten slotte was Justin Velten ook inzender bij de dwerghoendersmet Watermaalse Baardkrielen, 2 x G en 2 x ZG was hier het reslutaat.
Al met al een mooi resultaat voor de jeugdleden van Nut en Genoegen.
Jullie hebben onze verenigingweer goed laten zien.
Allemaal gefeliciteerd met de behaalde predikaten.

IMG_0187

Klik hier voor nog meer foto's