Rabo Clubkas Campagne

RABNWT008-Instagram-1080x1080px-man-01

Jouw stem is geld waard in de Rabo Clubkas Campagne!

Rabobank Noord en West Twente organiseert de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Er is € 175.000,- beschikbaar gesteld voor de deelnemende verenigingen! Ook Nut en Genoegen doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Nut en Genoegen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het is voor omze vereniging dus belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aankomende Grenslandshow. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Nut en Genoegen tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Bedankt voor jouw steun!